Aansprakelijkheid en contractenrecht

In deze zaken gaat het vaak over het niet nakomen van een overeenkomst of het plegen van een onrechtmatige daad waardoor er schade is geleden. Problemen met een postorder- of telecombedrijf, het toebrengen van schade, in het verkeer, in de vrije tijd of op het werk, maar ook problemen met een verzekeringsmaatschappij behoren tot deze categorie. Voor het opstellen van Algemene Voorwaarden of het controleren daarvan en voor problemen omtrent het merkenrecht, kunt u ook bij ons terecht.

Tevens voor het aansprakelijk stellen van uw tussenpersoon, makelaar, accountant, notaris of advocaat bent u bij ons aan het goede adres. Indien u onjuist geadviseerd bent of indien uw adviseur een beroepsfout heeft gemaakt waardoor u schade heeft geleden kunt u deze schade op uw adviseur verhalen.

Advocaat:
Willeke van Rooij