Willeke van Rooij

Willeke van Rooij heeft gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. In deze periode is zij onder andere bestuurslid geweest van Dicit (de pleitvereniging van de Rechtenfaculteit) en heeft zij de Nationale Snelpleitwedstrijden georganiseerd. Na haar studie is zij teruggekeerd naar haar geboortedorp Vlierden. Willeke van Rooij heeft ruim 3,5 jaar bij een middelgroot advocatenkantoor gewerkt. Op 1 juli 2011 heeft zij zich als partner aan Henselmans Advocaten verbonden.

Vanaf 1 januari 2013 is de naam van het kantoor gewijzigd in Vogelaar & Van Rooij Advocaten. Willeke richt zich voornamelijk op het civiele recht (arbeidsrecht, contractenrecht, algemene voorwaarden, vastgoed, huurrecht en incasso's). Zij is gedreven om Vogelaar & Van Rooij Advocaten verder uit te bouwen tot een toonaangevend advocatenkantoor in de regio.

Willeke van Rooij is ruim een half jaar actief geweest als burgercommissielid waarna zij in maart 2010 en 2014 is gekozen als lid van de VVD fractie in de gemeenteraad van Deurne. In juli 2013 is Willeke gekozen tot lijsttrekker en in maart 2014 tot fractievoorzitter van VVD-Deurne.

Daarnaast is Willeke van Rooij vanaf 1 mei 2014 lid van de Raad van Toezicht van ORO (een zorginstelling voor mensen met een beperking).

Telefoonnummer: 06-16497276
E-mail: wvanrooij@vvradvocaten.nl